Këshilla të HOT - Të fillosh për hartëzuesit e rinj - iD dhe Tasking Manager

Kjo seri guidash të shkurtra është për qëllim të vullnetarëve të cilët hartëzojnë për agjensitë e ndihmës duke përdorur Tasking Manager që është një menaxher detyrash, por parimet janë të njëjta për vënien në hartë në OpenStreetMap. Hartëzimi është i thjeshtë, por le ta bëjmë atë si duhet dhe të vazhdojmë ta përmirësojmë hartën!

Përdorni menunë për të zgjedhur elementin që ju përshtatet.

Shihni gjithashtu

one-mnute-tutorial-videos
Titrat të disponueshme në disa gjuhë

iD help
Menuja e ndihmës në iD - gjithnjë në dispozicion kur po editoni e cila përfshin një guidë opsionale për fillestarët.

Lista e shkurtimeve të iD në wiki

OpenStreetMap wiki

Guida e Blake Girardot’s për hartëzime në Afrikën Perëndimore

Nëse ju jeni i ri në OpenStreetMap modulet në vijim të seksionit tonë për fillestarët do jetë i dobishëm për ju;