Kopjim, Ngjitje & Rrotullim - iD editor

copy-paste

Ky imazh keymon:{height=”24px”} ju tregon cili nga butonat (i majtë, i djathtë) apo rrotulla e mausit është përdorur, dhe cili buton i tastierës është shtypur.

Ju mund të kopjoni, ngjitni dhe rrotulloni objektet lehtësisht, por sigurohuni që ato janë në madhësinë e duhur.
Selektoni me mausin tuaj, pastaj Ctrl+c për të kopjuar dhe Ctrl+v për të ngjitur.

CC0
Official HOT OSM learning materials